Приложение

Приложение

Приложение

Коя част ще изолирате?

В ISOVER ще откриете продукти за изолация на цялата къща от основите до покрива.

ИЗОЛАЦИЯ НА ФАСАДА

Спестете с подходяща изолация на стените по периметъра. Изберете от менюто за изолация.

Искам да видя повече

ИЗОЛАЦИЯ НА СКАТЕН ПОКРИВ

Намалете топлинните загуби и превърнете таванското помещение в допълнително жилищно пространство, където ще бъде приятно както през зимата, така и през лятото.

Как да го направя

ИЗОЛАЦИЯ НА ПЛОСК ПОКРИВ

Ще ви осигури спестяване на енергия, намаляване на шума и пожароустойчивост на конструкцията.

Открийте повече

ПОДОВА ИЗОЛАЦИЯ

Правилната подова изолация ще помогне срещу студа и шума.

Разгледайте

ИЗОЛАЦИЯ НА ПРЕГРАДНИ СТЕНИ И ПРЕДСТЕННИ ОБШИВКИ

Изпълнява се основно с цел звукоизолация, но служи и като топлоизолация. Изберете от нашата гама изолации.

Прегледайте продуктите

ИЗОЛАЦИЯ НА ТАВАНИ

Предотвратява предаването на шум, осигурява по-добра акустика и спира загубата на топлина. Вижте как може да се изолира таванът.

Повече информация

Колко струва изолацията? Поискайте безплатна оценка

Нашите технически специалисти с удоволствие ще Ви помогнат при избора на материал, ще изчислят необходимото количество и приблизителни цени, както и ще Ви насочат директно към най-близкия търговец.
Услугата е напълно безплатна.

SG

 

office@isover.bg
+359 2 400 37 00

 

Искам съвет

 

Защо изобщо да се изолира?

 

SG2

Изолация на къщата

Значителна част от топлината излиза през неизолираните части на къщата. За пода процентът е около 10%, а за покрива и фасадата дори 25%. Това ви струва доста пари всяка година.


Но правилно изпълнената изолация ще ви донесе много повече от просто спестяване на разходи за енергия. Освен това предотвратява образуването на мухъл, може да намали шума или да подобри акустиката в помещението и да повиши пожароустойчивостта на конструкцията. Не на последно място, изолацията е начин за постигане на изискванията за енергийна ефективност на сградите. В някои части на къщата изолацията дори е задължителна по закон.


В крайна сметка можете само да спечелите от запазването на топлината.


Необходимо е обаче да изберете материали, които отговарят на дадените изисквания. Ето защо ние в ISOVER разработваме и произвеждаме висококачествена изолация на цялата къща, както и аксесоари под формата на бариери срещу пара, ленти и уплътнители. Разполагаме и със собствени системни решения – доказани продуктови композиции, които работят като едно цяло.

Изолация на климатични системи

Изолацията ISOVER на въздуховоди изпълнява топлинни, противопожарни и акустични функции. Те могат да се използват и частично за предотвратяване на кондензация, когато тръбите преминават през по-хладни помещения.

Открийте повече

ИЗОЛАЦИЯ НА КОМИНИ

Предлагаме изолация на комини от наша минерална вата, пригодена за приложение в коминни системи. За изолация на димоотвода ще се използват Orstech DP или плочи Orstech (несистемна употреба).

Повече информация

ИЗОЛАЦИЯ НА ТРЪБИТЕ

Тръбопроводите с по-големи диаметри най-често се изолират с Orstech LSP (каменна вата) или Isover ML-3 (стъклена вата). Като алтернатива могат да се използват и мрежести подложки Orstech DP.

Подробности за решението