РЕФЕРЕНТНИ ОБЕКТИ - Хотели

РЕФЕРЕНТНИ ОБЕКТИ - Хотели

Жилищни сгради

 

SPA & Wellness Hotel

SPA & Wellness Hotel

SPA & Wellness Hotel в гр. Поморие
арх. Макрелов
ISOVER FDPL 8 под обшивката от ламинатни плоскости MAX Exterior

Холидей бийч - Балчик

Холидей бийч - Балчик

Холидей бийч хотел е 3+ звезди, разположен в непосредствена близост до морския бряг и в самия център на град Балчик. Напълно реконструиран през 2004 година. Новата акустична вата за преградни стени ISOVER AKUSTO е вложена в преградните стени, а подовете са изолирани със STYRODUR (XPS).

Фиеста бийч - Слънчев бряг

Фиеста бийч - Слънчев бряг

При строителството на четири звездният хотел Фиеста е използвана новата специализирана вата за преградни стени ISOVER AKUSTO с отлични звуко- и топлоизолационни характеристики.

Helena Resort - Слънчев бряг

Helena Resort - Слънчев бряг

Хотелският комплекс Хелена e динамично раздвижена композиция от поредица сгради със скатни покриви, повлияна от традиционната българска архитектура, увенчана с 38 метрова часовникова кула. Общата разгърната застроена площ е над 55 000 кв.м. Изовер осигурява тишината и спокойствието на гостите с ISOVER RIO в преградните стени.

MARINA PALACE - Дюни

MARINA PALACE - Дюни

През летния сезон на 2004 курортът Дюни добави още 300 стаи, стил и лукс с построяването на хотел Марина 5+ звезди. Безупречните изолационни материали, вложени в построяването на хотел Belleville през 2003 бяха използвани отново и при Марина палас. ISOVER RIO при преградните стени и окачените фасади, CORBLANIT и STYRODUR при подовите и фасадни топлоизолации.

Хотел Белвил - Дюни

Хотел Белвил - Дюни

Хотел Белвил е най-големият хотел в курорта Дюни за 2003 година със своите 201 стаи. Изцяло изолиран с продукти дистрибутирани от Сен-Гобен Изовер - ISOVER RIO при преградните стени и окачените фасади, CORBLANIT и STYRODUR при подовите и фасадни топлоизолации. 

Хотел Hilton

Хотел Hilton

Навлизането на голямата хотелска верига отбелязва партньорство с Изовер. Panel Fashada за вентилираната фасада на хотела, производство на Saint-Gobain Cristaleria (Изовер) Испания.

хотел Виктория

хотел Виктория

Един от най-впечатляващите проекти, изпълнени в последните години в курорта Слънчев бряг. Всички вътрешни преградни стени са изпълнени с RIO 5.

Хотел Мираж - Бургас

 

Хотел Мираж - БургасСилуетът на Бургас е разнообразен с авангардния и модерен хотел Мираж. Изовер участва в списъка на доставчиците на строителните материали с FDPL за вентилираните фасади.

София Central Park

София Central ParkУспешна комбинация между модерни офиси с луксозни жилища в идеалния център на София, като проблемът с паркирането е решен благодарение на голям подземен гараж. За топлоизолацията на фасадата се грижи FDPL, а за вътрешната изолация - RIO 5.

Хотел Сириус

Хотел Сириус

Хотел Сириус в курорта Св. Св. Константин и Елена е пример за успешна реконструкция и модернизация с "помощта" на RIO.

Хотел Crown Plaza

Хотел Crown Plaza

С нарастването на популярността на българското Черноморие се увеличава търсенето на леглова база. Това стимулира инвестирането в строителство на нови хотели и реновиране на съществуващите. Хотел Crown Plaza в курорта Златни пясъци е пример за успешна реконструкция и модернизация с "помощта" на RIO.

Хотел Анел

Хотел Анел

Един от новите бизнес хотели в София е добър пример за цялостната ефективност на Saint-Gobain: STYRODUR за покрива, STYRODUR и WEBER TERRANOVA за задната и страничните фасади, RIO при вътрешните изолации и остъкляване по челната фасада от Saint-Gobain Glass.

Pine Hills - Пампорово

Pine Hills - Пампорово

Представяме нашите партньори от фирма
Болид - Стара Загора в ролята им на инвеститори.
Несъмнено бъдещите собственици и ползватели на жилища в сградата ще имат гарантирана топло- и звукоизолация с материалите на Изовер.

Жилищна сграда

Жилищна сграда

Жилищна сграда на бул. Драган Цанков в София
Проектант ЛП консулт  арх. Атанас Панов
Обявена за сграда на 2004 година
ISOVER FDPL 5 под керамичната облицовка